VIP-arrangementen

Als VIP naar Guus!

In mei 2012 organiseerde Bavaria een consumentenactie in circa 250 supermarkten in Zuid-Nederland (Brabant, Limburg, Zuid-Zeeland). Bij deelname aan deze actie maakte men kans op 1 van de 5 VIP-arrangementen voor 2 personen voor het concert van Guus Meeuwis in Eindhoven. Mood Concepts coördineerde de gehele actie en de VIP-arrangementen in opdracht van Bavaria.

De gelukkige winnaars werden ’s middags ontvangen in het Pullman Cocagne Hotel in Eindhoven. Aansluitend werden zij als ware VIP’s per limousine naar het Philips Stadion in Eindhoven gebracht. Het management van Guus Meeuwis had een speciale verrassing in petto, want de winnaars kregen tijdens een exclusieve backstage-tour een kijkje achter de schermen van het muziekspektakel.

Na een heerlijk Brabants diner in de VIP-lounge kon men op de business-seats genieten van het concert en de wedstrijd van Oranje tijdens Euro 2012. Na de after-party werden de gasten weer met de limousine teruggebracht naar het hotel, waar zij de nacht mochten doorbrengen. Het was Groots Genieten voor de prijswinnaars!

Datum: Juni 2012
Locatie: Philips Stadion Eindhoven
Doelstelling: Als VIP naar 'Groots met een zachte G'