Over ons

Building events, connecting people

Mood Concepts is vernieuwend en verrassend. Een pionier in de internationale evenementenwereld, die staat voor de meerwaarde van live-communicatie door de creatie van concepten en evenementen. Dat doen we al ruim 15 jaar! Niet alleen live, maar inmiddels mogen wij ons ook specialist noemen op het gebied van hybride en online events.  Of het nu gaat om een opening, een relatie-event, een seminar, congres, personeelsfeest of teambuildingsessie. Wij ontzorgen volledig en werken regionaal, nationaal en internationaal.

Kenmerkend is onze creativiteit: lef tonen en buiten de geijkte kaders durven denken! Daarnaast stellen wij continu de wensen en doelstellingen van de klant centraal en leveren we altijd ‘maatwerk’. Als je pretendeert concepten te ontwikkelen die de opdrachtgevers en gasten in de juiste ‘mood’ brengen, dan moet je op die vlakken wel uitblinken. Het vormt de kern van onze werkwijze en ons succes tot en met heden.

Samen met onze opdrachtgevers bouwen we evenementen om mensen met elkaar te verbinden door momenten te vieren of verhalen te vertellen. Wij creëren, produceren en regisseren keer op keer de ultieme beleving!

Ons team

Omdat wij louter maatwerk leveren en iedere opdracht anders is, werken wij bewust met een permanente kantoorbezetting en een flexibele schil met vaste professionals, die allen hun vakgebied als geen ander verstaan. Per event stellen wij een projectteam samen, dat zorg draagt voor de perfecte voorbereiding en uitvoering van de opdracht. De dagelijkse leiding van Mood Concepts is in handen van Managing Director, Corine Berkel. Zij mag worden gezien als de creatieve geest van Mood Concepts en de doortastende en no-nonsense ‘aanjager’, die nodig is om een geslaagd evenement te ontwikkelen, maar belangrijker nog te realiseren. Zij heeft in de loop der jaren een groot zakelijk netwerk opgebouwd, primair in de entertainment-, sport- en evenementenbranche. Zij wordt op het gebied van projectmanagement alsmede (grootschalige) evenementenorganisatie aangemerkt als een autoriteit op haar vakgebied.

Missie en visie

Mood Concepts is specialist op het gebied van live evenementen en biedt haar klanten de knowhow, de vereiste creativiteit, de juiste timing en duidelijke budgetten.  Wij bundelen graag uw bedrijfsspecifieke kennis en wensen met de expertise van onze professionals om samen het ultieme evenement te bouwen en het beste resultaat te realiseren. Naast evenementenorganisatie hebben wij ons de afgelopen 15 jaar ook gespecialiseerd in projectmanagement, copywriting en management & advies op het gebied van (live)communicatie als verlengstuk van onze core-business.

Wij merken dat onze opdrachtgevers het prettig vinden dat wij korte en heldere communicatielijnen hanteren en er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht in het gehele traject. Daarnaast organiseren wij het gehele evenement van A tot Z, van intake tot after-sales en krijgen onze opdrachtgevers één aanspreekpunt.

Voor ons is creativiteit: lef tonen en buiten de geijkte kaders durven denken! Binnen onze aanpak stellen wij continu de wensen en doelstellingen van onze opdrachtgever centraal. De uitdaging is voor ons om niet alleen de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen, maar ook van alle gasten.

Proud member of CLC Vecta

Mood Concepts is lid van CLC Vecta; een netwerk van betrouwbare kennispartners om je evenement, congres of beurs(deelname) tot een succes te maken.

Hiermee geven wij jou als opdrachtgever een kwaliteitswaarborg, omdat wij werken volgens de gedragscode van CLC Vecta, die je als opdrachtgever de zekerheid biedt dat je zaken doet met een professionele, betrouwbare partij.

Mood Concepts biedt – door haar lidmaatschap van CLC Vecta - daarnaast de mogelijkheid om tegen een scherpe premie verschillende verzekeringen af te sluiten, waaronder een evenementenverzekering of artiestenverzekering.