Projectmanagement

Koninklijk bezoek aan de Achterhoek

6 Mei 2014 brengen Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima een werkbezoek aan de Achterhoek. Dit werkbezoek zullen zij afsluiten in Ulft, waar zij de opening verrichten van ICER alsmede de Spannende Geschiedenis van Gelderland.

In opdracht van ICER, Regio Marketing Gelderland en de Gemeente Oude IJsselstreek verzorgt Mood Concepts alle activiteiten en het volledige projectmanagement rondom het Koninklijk bezoek in Ulft. Tijdens het middagprogramma worden circa 1.000 genodigden ontvangen voor de officiële opening. Naast de indrukwekkende openingsact verzorgd door Alma Nieto, maakt het Koninklijk Paar in verschillende mini-theaters kennis met ICER en de Spannende Geschiedenis van Gelderland. Aansluitend vindt er een bezoek aan ICER plaats.

’s Avonds is er een openingsprogramma voor alle inwoners van de Gemeente Oude IJsselstreek en overige geïnteresseerden. Naast een rondleiding door ICER kunnen zij genieten van optredens van de ‘ Heeren van Oranje’ , DJ Roel Salemink en ter afsluiting een daverend optreden van Glennis Grace. De presentatie van het volledige programma is in handen van de charmante Carrie ten Napel.

Datum: Mei 2014
Locatie: Dru Industriepark te Ulft
Doelstelling: Koninklijk bezoek aan de Achterhoek