Projectmanagement

Projectmanagement Innovatiefestival 2015

De Achterhoek kun je zien als een grote onderneming waar alle bedrijven, instellingen, netwerken, maar vooral de bewoners een aandeel in hebben. Het zijn tenslotte de mensen die het verschil maken. Met Achterhoeks vernuft, de doenersmentaliteit en de verbindende kracht. Wij noemen dit "Nieuw Vakwerk". Afgekort: NV.

Achterhoek NVis het collectief aan mensen, bedrijven en instellingen dat de regio een warm hart toedraagt. Waarin mannen en vrouwen van alle leeftijden en achtergronden zich onvoorwaardelijk en volledig inzetten om het ondernemende karakter en de innovatiekracht van de regio Achterhoek te versterken en uit te dragen.

In opdracht van Achterhoek NV verzorgde Mood Concepts van 25 t/m 28 maart 2015 het Innovatiefestival ‘Nieuw Vakwerk’ 2015 op het DRU Industriepark te Ulft. Naast de CVI-conferentie, georganiseerd door de CVI, verzorgde Mood Concepts onder meer de Nieuw Vakwerk Prijs, een personeelsfeest en de Publieks- en Techniekdag. Achterhoek NV werd geopend door Minister Jet Bussemaker.

Fotografie : Stan Bouman Fotografie

Datum: Maart 2015
Locatie: DRU Industriepark te Ulft
Doelstelling: Op de kaart zetten van de Regio Achterhoek als Innovatieve Regio