Projectmanagement

Innovatie Festival 2016

Van 14 tot en met 24 maart 2016 vond het InnovatieFestival 2016 ‘Toekomst in de maak’ plaats op diverse locaties in de Achterhoek. Achterhoekse ondernemers, maatschappelijke organisaties en overheid hebben de handen ineengeslagen om een tiendaagse te organiseren met uiteenlopende evenementen, die een positief en energiek beeld geven van de Achterhoek als innovatieve regio.

In navolging van de succesvolle editie van 2015 ‘Nieuw Vakwerk’ zal dit jaar het thema ‘Toekomst in de maak’ centraal staan tijdens het InnovatieFestival. De Achterhoek heeft een enorme groeipotentie, door haar sterke maakindustrie, haar ligging en haar cultuur om samen te werken en de krachten te bundelen. Daarnaast wil de Achterhoek zich tijdens het InnovatieFestival 2016 andermaal positioneren als het meest innovatieve deel van Nederland, de regio van de Smart Industry, met het vermogen om innovatieve talenten te werven en te binden.

Mood Concepts verzorgde andermaal het projectmanagement, de volledige communicatie en verschillende events binnen het InnovatieFestival 2016.

Datum: Maart 2016
Locatie: Stadion de Vijverberg
Doelstelling: Innovatie Festival 2016