Presentatie

Bavaria presenteert V-dress

Ter gelegenheid van Euro 2012 komt Bavaria met een waardige opvolger van de wereldberoemde Dutch Dress, De V-dress. Met de 'V' van victory. Ontworpen door de talentvolle Nederlandse designers Spijker en Spijkers dus. Zij kozen voor – hoe kan het ook anders – oranje en Bavaria-blauwe kleurvlakken met aan de voor- en achterkant een diepe rood-wit-blauwe V-hals. De jurk is tevens voorzien van een (grappig) geheimzinnig labeltje met de tekst ‘Do not wear in stadium’.

Maandag 30 april 2012 rond het middag verzamelen zo’n 35 dames zich in Bavaria restaurant The Open, aan de rand van de Jordaan. Vanaf daar vertrok het gezelschap per boot. Onze eigen DJ Johan zorgde voor de nodige muziek aan boord, terwijl de schipper een van de mooiste sloepen van Amsterdam, de Ivan Frank, door de drukke grachten manoeuvreerde.

Aan boord konden de dames genieten van een koud flesje Bavaria-bier en een overheerlijke barbecue met diverse gerechtjes. Het gezelschap trok veel bekijks tijdens het Koninginnedag-festijn en ruim een maand later waren alle 325.000 V-dresses uitverkocht. Bavaria lanceerde andermaal een succesvolle EK-actie!

Datum: Juni 2012
Locatie: Amsterdamse grachten
Doelstelling: Presentatie V-dress