Opening

Opening Warmtenet Nijmegen

Maandag 9 maart 2015 stond in het teken van de Start van het Warmtenet Nijmegen. De verenigde partners, Alliander, ARN, Gemeente Nijmegen, Provincie Gelderland en NUON, gaven Mood Concepts de opdracht de organisatie van een consumentenactie alsmede een stakeholdersevent.

Basisschool de Verwondering in de wijk Waalsprong, epicentrum van het Warmtenet Nijmegen, vormde het decorum van dit event. In de ochtend verzorgden de jonge leerlingen van de basisscholen een consumentenactie in de wijk om de (veeal nieuwe) bewoners, te feliciteren met hun duurzame warmte.

Het stakeholders-event in de middag werd gehost door de veelzijdige presentator Jochem van Gelder, die andermaal zijn affiniteit met publiek - en in dit geval vooral Jong publiek van de basisscholen - etaleerde. De aanwezigheid van Minister Henk Kamp bevestigde het bijzondere initiatief waarbij de afvalverbranding zorg draagt voor de warmtevoorziening binnen vele huishoudens. Hij gaf het startsein voor het Warmtenet Nijmegen, dat zich hopelijk in de komene ;jaren gaat uitbreiden binnen de gehele Gemeente Nijmegen.

Datum: Maart 2015
Locatie: Basisschool de Verwondering
Doelstelling: Opening Warmtenet Nijmegen