Online Open Dag 2021

Het Houtkamp College in Doetinchem wil ook dit jaar haar Open Dag organiseren. Covid-19 maakt dat niet eenvoudig en vraagt om creativiteit. De week voorafgaand aan de Open Dag wordt er een Drive Thru georganiseerd, waar geïnteresseerde kinderen op school een tasje met leuke gimmicks op kunnen halen voor de Open Dag.

Rector Louise Beernink : ‘We hebben bijzonder prettig samengewerkt met de professionals van Mood Concepts. Samen met hen hebben we aan het begrip Open Dag een heel andere invulling gegeven. Eentje die gelukkig goed in de smaak viel bij leerlingen en hun ouders.’

Tijdens de Open Dag wordt er zowel in de ochtend als in de middag een live show verzorgd vanuit de studio, waarbij de deelnemers door het programma worden geleid door presentator & docent, Fleur van Pijkeren, rector Louise Beernink en verschillende leerlingen.

Tijdens de break-outs krijgt men de gelegenheid om 1-op-1 vragen te stellen over bepaalde onderwerpen aan docenten en leerlingen. Voor de ouders is er nog een 3e helft, waarin men expliciete vragen kan stellen.

 

Titel : Online Open Dag
Subtitel :Houtkamp College
Datum: Januari 2021
Locatie: Online
Doelstelling: Informeren, enthousiasmeren en werven van nieuwe leerlingen