NLSecure[ID] 2021

NLSecure[ID] 2021

Met ijzersterke content, een state-of-the-art vormgeving en een geavanceerd platform bewees NLSecure[ID], hét securityevent van Nederland, dat online events volwassen zijn geworden. Mood Concepts verzorgde dit driedaagse kennis-event samen met Invitado en Live Legends. Samen met KPN Security realiseerden kijkt zij terug op een succesvolle online productie.

3 Opnamedagen, 24 talks, 3 live uitzendingen van 3 uur, tientallen sprekers en duizenden bezoekers. Dat maakte NLSecure[ID] 2021 met recht hét securityevent van Nederland.

Niet alleen het programma, ook de registratie, de regie en de vormgeving oogsten veel lof van de vele deelnemers aan het securityevent. Het event werd uitermate positief beoordeeld op expertise en professionaliteit.

Het interactieve platform, waarop ook de partners uitvoerig de mogelijkheid hadden zich te presenteren en direct met de deelnemers in contact te komen, blijft nog tot eind februari 2021 in de lucht. Zo blijft de grote hoeveelheid interessante content voor geregistreerde deelnemers nog beschikbaar en kunnen alle talks worden teruggekeken.

Titel : NLSecure[ID]
Subtitel : KPN Security
Datum: Januari 2021
Locatie: Online
Doelstelling: Hét security event van Nederland