Samenwerking DRU Industriepark en MediaCows

Eventlocatie DRU Industriepark bereidt zich voor op grote events

Mood Concepts, Mediacows en DRU Industriepark bieden samen een ijzersterk one-stop-shopping platform voor live, hybride en online events in de grootste eventlocatie van de Achterhoek

De eerste stappen op weg naar heropening van de samenleving zijn gezet: mensen kunnen weer genieten op het terras, winkels zijn zonder afspraak toegankelijk en het hoger onderwijs mag haar studenten weer fysiek welkom heten. Het is een kwestie van tijd totdat ook  live of hybride bijeenkomsten weer mogen plaatsvinden. Maar in de roadmap naar vrijheid zitten nog veel onzekerheden en moeten eventorganisatoren nog volop kunnen schakelen. Vandaar dat DRU Industriepark zich, samen met haar partners Mood Concepts en Mediacows, voorbereidt op een heropening van de grootste eventlocatie van de Achterhoek in alle denkbare hybride vormen.

“Mood Concepts en Mediacows schakelden in 2020 als één van de eerste eventbedrijven naar online. Een jaar later merken we dat de behoefte aan live ontmoetingen niet meer te stuiten is. Mensen hunkeren naar persoonlijk contact en bedrijven willen hun boodschap weer live kunnen delen”,  aldus Corine  Berkel van Mood Concepts. “Maar de onzekerheden die gepaard gaan met de route naar volledige heropening vragen ook om voorzichtigheid, flexibiliteit en creatieve oplossingen. Daarom hebben we samen met zijn drieën een ijzersterk product ontwikkeld waarbij live events en online events optimaal met elkaar kunnen worden gecombineerd.”

Drie sterke partners bieden samen één ijzersterk platform

Mediacows is dé expert in effectieve videocommunicatie en produceert kwaliteitsregistraties voor grote nationale en internationale opdrachtgevers waaronder Red Bull, ID&T, MOJO en Dutch Grandprix. Mood Concepts is een pionier in de internationale evenementenwereld en produceerde onder andere de opening van de Afbramerij op het DRU Industriepark in 2014 door Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Mood Concepts biedt een professioneel en uitgebreid online eventplatform en een registratietool voor online en hybride events. Het DRU Industriepark is met haar omvangrijk industrieel erfgoed en haar bijzondere sfeer en uitstraling dé eventlocatie van de Achterhoek. “Door de expertises van onze drie organisaties te verbinden, is een ijzersterk platform ontstaan voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een uitzonderlijke locatie met een professioneel gefaciliteerde organisatie en een bewezen succesvol online eventplatform” aldus Sander Teunissen van Mediacows. "Je kunt bij ons terecht voor one-stop-shopping: wij ontzorgen organisaties volledig op alle technische en productionele onderdelen, zodat zij zich kunnen focussen op de inhoud.”

Flexibel meegroeien met de mogelijkheden

“Het DRU Industriepark is 14 hectare groot en er staan zeven rijksmonumenten op waarvan de grootste met een oppervlak van 5.000m2. Door de overvloed aan ruimte op ons park en de verscheidenheid aan sfeervolle locaties is er volop mogelijkheid om de komende periode op te schalen van kleinschalige online evenementen naar grote en omvangrijke producties waarbij live en online hand-in-hand gaan”, legt Juliëtte Hofman uit. “Hierdoor kunnen we bedrijven en organisaties de mogelijkheid bieden om in de voorbereiding van hun event mee te groeien met de ruimte die de komende periode zal ontstaan voor het heropenen van evenementen. Dat is een luxepositie. En om dat ook nog te kunnen doen met deze twee sterke samenwerkingspartners, is de kers op de taart!”