15 jaar Mood!

15 Jaar Mood!

Vier je normaal gesproken een 15-jarig bestaan zo uitbundig? Nee, maar in dit geval wel. Mood Concepts begon 15 jaar geleden als specialist op het gebied van LIVE communicatie. In die hoedanigheid hebben wij in de loop der jaren prachtige producties mogen verzorgen, waarvan we zelf af en toe de enorme impact niet eens vooraf hebben kunnen bevatten. Het ultieme voorbeeld daarvan is de campagne rondom de 'Dutch Dress' van Bavaria en natuurlijk 'Campina Dichtbij'.

Ruim een jaar geleden zag de wereld er totaal anders uit en tegelijkertijd ging de live evenementenwereld op slot. Samen met Yvon Verwoerd, die ik daar zeer dankbaar voor ben, zijn we ons gaan verdiepen in een nieuwe wereld: 'online'. Aanbieders en mogelijkheden vergelijken, waarbij we elkaar hebben kunnen versterken. Uiteindelijk bleef ik steken bij Invitado uit Rotterdam. Zij boden een betrouwbaar, helder en bovenal veilig platform, waarmee we tot de dag van vandaag nog vaak een voorsprong hebben op onze concurrenten. Daarnaast past de 'Rotterdamse mentaliteit' volledig bij Mood; 'niet lullen, maar poetsen'.

Met de toevoeging van professionals als Alex Brouwers en het Live Legends van Ad de Haan waren we in staat om onze klanten te blijven bedienen. Uiteraard hebben we wel ons 'leergeld' betaald in Q3 en Q4 van 2020, maar begin 2021 hadden we het echt helemaal op de rit. Het prachtige event van KPN Security in januari 2021 was daar het resultaat van. Meerdere malen per maand werken we samen met onze partners MediaCows en Showline om de gewenste beleving naar online te vertalen. Met MediaCows hebben we inmiddels meerdere fantastische samenwerkingen, waaronder met het DRU Industriepark.

Ik kijk persoonlijk uit naar het moment dat 'overleven' weer 'leven' wordt in onze business. Dat we weer kunnen doen waar we echt goed in zijn en dat is namelijk de gast/deelnemer/kijker in het hart raken en de boodschap van onze opdrachtgevers optimaal vertalen in een briljant concept. Ik ben dankbaar voor deze periode omdat ik ervan geleerd heb en ervan overtuigd ben dat 'online' in de toekomst niet meer weg te denken is.

Voor de komende jaren hoop ik dat we nog veel mooie, memorabele momenten mogen creëren voor onze opdrachtgevers en hun verhalen mogen vertellen. Het maakt ons niet uit hoe... live, online of hybride want we kunnen het inmiddels allemaal.

Ik wil een speciale dank uitspreken naar Milo Berlijn, Jeroen Smits, Angela van der Hulst, Elis Ligtlee en Froukje Kits, die hun Mood-herinneringen hebben opgehaald. Maar ook de mensen op de achtergrond die ontelbaar zijn. Zij waren er namelijk niet alleen in hun blog, maar ook op de momenten dat het iets minder ging het afgelopen jaar.

Tot slot dank ik mijn lieve familie; mijn ouders, mijn zusje Linda en haar partner Ad, mijn lieve neefjes Fabian en Levi en mijn beste vriend Kees, voor hun onvoorwaardelijke steun en enthousiasme de afgelopen 15 jaar. Zonder hen was dit echt never nooit gelukt!

Mood Concepts bestaat 15 jaar en is wellicht springlevender dan ooit. We zijn bezig met prachtige nieuwe projecten en we kijken positief naar de jaren die voor ons liggen. Dank aan al onze opdrachtgevers voor het vertrouwen de afgelopen 15 jaar en welkom aan alle nieuwe opdrachtgevers.

Corine Berkel