Lancering

Lancering Meeuwis de Vries 2.0

Een overname van het prachtige bedrijf door dochter Françoise van vader Meeuwis. Een bedrijf dat tevens 50 jaar bestaat. Het Meeuwis de Vries van 2015 en verder is een bedrijf met nieuw elan op basis van gedegen kennis en achtergrond. Voor het bedrijf is dit een nieuwe stap en mag het worden gezien als de opmaat naar ‘Meeuwis de Vries 2.0’.

Ruim 250 gasten namen de moeite om af te reizen naar het prachtige Eerbeek op de Veluwe, alwaar Meeuwis de Vries Tuinen gevestigd is. De bedrijfshal en het aangrenzende terras werden voor de gelegenheid omgetoverd tot feestruimte in de kleuren van de huisstijl van Meeuwis de Vries; paars en groen.

Na de ontvangst en het formele gedeelte, konden de gasten genieten van een overheerlijke barbecue, verzorgd door Keurslagerij van der Horst uit Eerbeek en allerlei lekkernijen gepresenteerd door de Meisjes met Smaak. De muziek werd verzorgd door DJ Johan Post van Ambitious Entertainment.

Een kleurrijke ontvangst, waar nog lang over nagepraat zal worden. Wij wensen Françoise de Vries en haar team heel veel succes bij de voortzetting van het prachtige bedrijf.

Datum: Mei 2015
Locatie: Bedrijfshal Meeuwis de Vries
Doelstelling: Lancering Meeuwis de Vries 2.0