Bavaria City racing Dublin

Bavaria City Racing Dublin

Op 3 juni 2012 vond in Ierland 1e editie van Bavaria City Racing plaats. Het evenement werd gehouden in het centrum van de Ierse hoofdstad Dublin en trok ondanks het slechte weer in totaal 110.000 toeschouwers.

Tijdens dit racespektakel ontving Bavaria een groot aantal internationale gasten en persrelaties. Mood Concepts verzorgde een uitgebreid Hospitality Programma met onder meer een tour door Trinity College en een diner bij het Eden Restaurant, gelegen midden in de welbekende Temple Bar met uitzicht op Meeting House Square. Aldaar trad tijdens het diner voormalig Formule 1-teambaas Eddie Jordan met zijn band Eddie & The Robbers op.

De volgende dag konden alle gasten de race bijwonen vanuit een speciaal VIP-paviljoen aan het circuit. Vooral de Formule 1-wagens van Vodafone, McLaren, Mercedes en Caterham Racing maakten een heerlijk lawaai, wat nog eens extra door de straten van Dublin galmde. Het Nederlandse automerk Spyker was ook goed vertegenwoordigd. Eén van de deelnemers aan een promotieactie werd met een Spyker-bolide vanaf het Spyker-hoofdkwartier in Zeewolde naar Dublin gereden.

Het evenement werd zondagavond afgesloten met een spetterend feest bij de bekende nachtclub Krystle.

Datum: Juni 2012
Locatie: Centrum Dublin
Doelstelling: Projectmanagement internationale relaties en persrelaties