Even voorstellen : Maartje

Even voorstellen : Maartje van Zadelhoff

Maartje van Zadelhoff versterkt vanaf 1 januari 2022 het vaste team van Mood Concepts. Ze gaat haar kennis, ervaring en creativiteit inzetten als spin in het web ter ondersteuning van het bureau. Daarnaast gaat ze aan de slag als eventmanager voor verschillende opdrachtgevers.

In 2008 is Maartje afgestudeerd aan NHTV Internationale Hogeschool Breda waar zij haar Bachelor Evenementenmanagement heeft behaald. Direct na haar studie heeft zij diverse functies vervuld bij verschillende werkgevers. Na een wereldreis in 2013 kwam zij terecht bij Wageningen45. Bij deze organisatie werkte zij ruim 7,5 jaar als projectmanager aan diverse evenementen en projecten waaronder het Bevrijdingsfestival Gelderland.

Bij Wageningen45 heb ik ontzettend veel geleerd over culturele (publiek)evenementen, de omschakeling naar online en werken met het thema vrijheid. Maar ik wist dat er een hele andere B2B kant van de eventbranche was, die ik (nog) niet ontdekt had. Tot mijn grote geluk kreeg ik van Corine de kans om aan de slag te gaan bij Mood Concepts om deze wereld te gaan ontdekken.

Maartje is bereikbaar via maartje@moodconcepts.nl of 0313 – 619100.