MC Studio

Online events, connecting people

MC Studio is het antwoord van Mood Concepts op de vraag naar online en hybride events. Reeds in een vroegtijdig stadium hebben wij ons deze specifieke discipline eigen gemaakt en inmiddels mogen wij ons 'specialist' noemen op het gebied van online én hybride events.

Hoe organiseer je nou een online of hybride event op een succesvolle manier? Er zijn inmiddels verschillende online event platforms op de markt, maar welke kies je? En zijn je uitnodigingen- en registratietraject dan ook geregeld? En hoe zit het met streaming? Wordt het event ook opgenomen? En moet ik zelf een studio of locatie regelen en een passende presentator? Op al deze vragen biedt MC Studio een passend antwoord voor iedere gelegenheid.

Met Transmissión Live biedt MC Studio een online event platform, dat niet alleen bewezen functioneel maar bovendien ook gebruiksvriendelijk en veilig is. We beschikken over fantastische studio's op aansprekende locaties en zijn bovendien in staat om op praktisch iedere gewenste locatie een studio te creëren.

Kortom voor one-stop-shopping voor een professioneel en creatief online of hybride event is MC Studio de juiste partner! Ook online creëren wij voor al uw deelnemers graag de ultieme beleving!

 

Online Event Platform

Met het Online Event Platform Transmisión Live biedt MC Studio een interactief, overzichtelijk en bovendien veilig platform. Het voorziet in alle voorkomende vragen op het gebied van online events, naast een digitale lobby en uiteraard een fullscreen livestream, bieden wij ook een chatfunctie, Q&A functie, cuescreen, breakouts, pubquiz, wordcloud, netwerkcaroussel en netwerktafels. Uiteraard kan het platform volledig worden voorzien van uw eigen huisstijl. Onze online eventmanagers verzorgen graag een vrijblijvende demo voor jou, die je kunt aanvragen via ons contactformulier.

MC Studio's

Met onze MC Studio's bieden wij jou een aantal unieke en aansprekende locaties als decor voor je online of hybride event. Bijkomend voordeel is dat alle locaties zowel voor een online setting als een hybride setting inzetbaar zijn. Geen onzekerheid meer omdat de richtlijnen van de overheid voor jouw gewenste eventdatum nog niet helder zijn. Je krijgt van ons gewoon twee offertes en bent er van verzekerd dat jouw event altijd door kan gaan op een iconische hotspot.

Daarnaast is MC Studio in staat om op praktisch iedere gewenste locatie een studio te creëren, van waaruit wij jouw event kunnen streamen. Ook is het mogelijk om sprekers vanuit hun (home-)office onderdeel te laten zijn vanuit jouw event via ons geavanceerde schakelsysteem. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier of bel met 0313-619100.