Mood Concepts https://moodconcepts.nl/ Tue, 18 Oct 2022 14:24:56 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.1 https://moodconcepts.nl/wp-content/uploads/2019/12/cropped-mood-favicon-32x32.png Mood Concepts https://moodconcepts.nl/ 32 32 Gouden huwelijk https://moodconcepts.nl/gouden-huwelijk/ Sun, 11 Sep 2022 14:10:23 +0000 https://moodconcepts.nl/?p=3555 The post Gouden huwelijk appeared first on Mood Concepts.

]]>

Home

Zondag 11 september 2022 is dé dag waarop familie en vrienden zijn uitgenodigd voor een feestelijke middag en avond ter gelegenheid van het 50-jarig huwelijk van ons bruidspaar in Bistrobar Beaune te Rozendaal.  Met uitkijk op de prachtige vallei wordt op deze nazomerse dag genoten van een fantastisch walking dinner, bestaande uit 8 gangen.

De prachtige aankleding en de feestelijke verlichting van de tent zorgen voor een gouden entourage, geheel passend bij de gelegenheid. Een akoestisch trio, DJ Johan Post en saxofonist zorgen de gehele ontvangst voor de muzikale omlijsting. 'Kers op de gouden taart' is het optreden van Og3ne! Wauw! Dit was goud!

Titel : Gouden Huwelijk
Subtitel : Bistrobar Beaune
Datum: September 2022
Locatie: Bistrobar Beaune
Doelstelling: Private Party

The post Gouden huwelijk appeared first on Mood Concepts.

]]>
Summer Party https://moodconcepts.nl/summer-party/ Fri, 29 Jul 2022 07:15:38 +0000 https://moodconcepts.nl/?p=3453 The post Summer Party appeared first on Mood Concepts.

]]>

Home

29 Juli 2022 is het eindelijk zo ver....onze opdrachtgever een toonaangevend bouwbedrijf in de regio kan met al haar medewerkers na 2 jaar Corona eindelijk een personeelsfeest vieren. Het is dubbelfeest want de eigenaren zijn dit jaar ook nog 50 jaar getrouwd.

Bosque in Eerbeek is een pareltje in de regio. Niet alleen de fantastische ambiance en de hoogwaardige service, maar voor de prachtige boomgaard vormden het decor voor dit event. In een festivalsetting met een prachtige tent en aankleding, een varken aan 't spit en de American Smoker was het optimaal genieten van het optreden van de hoofdact, Samantha Steenwijk.

De cocktailbar, photobooth en het casino waren een welkome aanvulling op deze 'get together'.

Titel : Personeelsfeest
Subtitel : 2 Jaar na Corona
Datum: Juli 2022
Locatie: Live
Doelstelling: Personeelsfeest

The post Summer Party appeared first on Mood Concepts.

]]>
Opening bedrijfspand https://moodconcepts.nl/opening-bedrijfspand-2/ Fri, 01 Jul 2022 13:16:25 +0000 https://moodconcepts.nl/?p=3402 The post Opening bedrijfspand appeared first on Mood Concepts.

]]>

Home

1 en 2 Juli 2022 staan - na ruim 2 jaar - in het teken van de opening van het prachtige bedrijfspand van Teleon Surgical in Spankeren. Op 1 juli werd dit groots gevierd met alle Nederlandse en Duitse collega's. De Duitse delegatie werd ondergebracht bij Hotel Apeldoorn en werd voorafgaand aan het event getrakteerd op een overheerlijke barbecue bij De Korenmolen.

In de prachtige tentaccommodatie, die volledig was verzorg door Ten Kate Flowers & Decorations, was het nog onrustig tot in de late uurtjes. De catering was in handen van Bosque uit Eerbeek.

Op 2 juli was er een Open Dag voor familieleden en overige geïnteresseerden, met een rondleiding en diverse activiteiten ook voor de allerkleinsten. De foto's zijn van Stan Bouman.

Titel : Opening bedrijfspand en Open Dag
Subtitel : Teleon Surgical
Datum: Juli 2022
Locatie: Live
Doelstelling: Personeelsfeest opening en Open Dag

The post Opening bedrijfspand appeared first on Mood Concepts.

]]>
Campina Dichterbij https://moodconcepts.nl/opening-bedrijfspand-3/ Fri, 24 Jun 2022 17:36:57 +0000 https://moodconcepts.nl/?p=3476 The post Campina Dichterbij appeared first on Mood Concepts.

]]>

Home

Bijna exact 10 jaar na Campina Dichtbij, is het op 24 juni 2022 eindelijk zover; Campina Dichterbij. Zo'n 2.500 melkveehouders en medewerkers van Koninklijke FrieslandCampina trekken het land in vanuit 16 verzamellocaties. Want wie jarig is trakteert en dat doet men met 'Sterke Start Yoghurt'; een nieuw product van het 150-jarige Campina.

Het programma wordt gehost vanuit Thialf in Heerenveen door niemand minder dan Erben Wennemars, die in heel Nederland wordt bijgestaan door aansprekende collega's, waaronder Frank Lammers, Hélène Hendriks, Nance Coolen, Rintje Ritsma en vele anderen.

Er is ook aandacht voor de mensen die het wat minder goed hebben en daarom wordt er aan het einde van de dag ook 150.000 pakken yoghurt gedoneerd aan de Voedselbank.

Campina Dichterbij is door Mood Concepts uitgevoerd in nauwe samenwerking met Alles Komt Goed B.V./De Feestfabriek.

Titel : Campina Dichterbij
Subtitel : 150-jarig bestaan
Datum: Juni 2022
Locatie: Live
Doelstelling: Nationale consumentenactie

The post Campina Dichterbij appeared first on Mood Concepts.

]]>
Leidinggevendendag https://moodconcepts.nl/leidinggevendendag/ Thu, 16 Jun 2022 07:10:54 +0000 https://moodconcepts.nl/?p=3444 The post Leidinggevendendag appeared first on Mood Concepts.

]]>

Home

16 Juni 2022 verzorgde Mood Concepts de leidinggevendendag voor HVC onder het motto 'Leiders op een missie' in C-Beta te Hoofddorp. De focus van deze locatie ligt op de uitdagingen van de toekomst; hoe combineer je een steeds drukkere en dynamische omgeving met duurzame groei? Hier kon keynotespeaker Gerrit Hiemstra alles over vertellen.

Als ijsbreker werd de shakefiets ingezet, waarbij men een energybooster kon fietsen voor zijn/haar collega op een duurzame wijze. In de middag was het tijd voor teambuilding onder leiding van Sander Aarts van Unbreakable, die dit onderdeel inleidde met een krachtige TED-talk. Lessons van de Special Forces werden gedeeld met de leidinggevende van HVC.

Als klap de vuurpijl zorgde niemand minder dan Peter Koelewijn voor een bijzondere afsluiting met zijn hit 'Kom van dat gas af'.

Club EY werd een feestavond waar nog lang over na werd gesproken.

Titel : Leidinggevendendag HVC
Subtitel : CO2 Footprint
Datum: Juni 2022
Locatie: Live
Doelstelling: Teambuilding

The post Leidinggevendendag appeared first on Mood Concepts.

]]>
Club EY https://moodconcepts.nl/club-ey/ Thu, 16 Jun 2022 06:34:35 +0000 https://moodconcepts.nl/?p=3437 The post Club EY appeared first on Mood Concepts.

]]>

Home

16 Juni 2022 verzorgde Mood Concepts het personeelsfeest voor EY aan boord van de Blue Rhapsody. De prachtige entourage van de Blue Rhapsody zorgde op deze avond voor het  ultieme decor voor een mooie zomerse avond party.

Ruim 300 collega's van verschillende kantoren konden op deze avond genieten van onder meer een optreden van hun directieleden, die speciaal voor deze gelegenheid door Mood Concepts waren getraind tot DJ.  Tijdens het varen wat het genieten van alle culinaire hoogstandjes van de crew van de Blue Rhapsody. De prachtige DJ booth op het bovendek in combinatie met de muzikale omlijsting van DJ Johan Post en Boris op de Sax zorgden voor een feest van ongekende allure.

Club EY werd een feestavond waar nog lang over na werd gesproken.

Titel : Club EY
Subtitel : Ernst & Young
Datum: Juni 2022
Locatie: Live
Doelstelling: Personeelsfeest

The post Club EY appeared first on Mood Concepts.

]]>
Familliedag https://moodconcepts.nl/familiedag/ Sat, 14 May 2022 13:32:26 +0000 https://moodconcepts.nl/?p=3410 The post Familliedag appeared first on Mood Concepts.

]]>

Home

14 Mei 2022 nodigt Unigarant al haar medewerkers en hun gezinsleden uit voor de Unigarant Familiedag. Ruim 500 gasten, jong en oud, waren van harte welkom op het Festivalterrein met uiteenlopend entertainment, food & drinks.

De hits voor de allerkleinsten waren Ijsco Ali, Clown Snoepie, een springkussen en de kleine luxe auto's waarmee gereden kon worden. Voor de wat grotere kids was er een heuse F1-simulator waar Max Verstappen jaloers op zou zijn alsmede het fotohokje voor fantastische polaroids. De muzikale omlijsting was in handen van DJ Johan Post.

Food & drinks, waaronder een fantastische barbecue werden verzorgd door huiscateraar van 't Hooge. Uiteraard zorgde Unigarant voor rondleidingen door het prachtige nieuwe pand.

Titel : Familiedag
Subtitel : 50 Jaar Unigarant
Datum: Mei 2022
Locatie: Live
Doelstelling: Opening voor personeel en gezin

The post Familliedag appeared first on Mood Concepts.

]]>
Go to the Maxx https://moodconcepts.nl/familliedag/ Thu, 12 May 2022 17:15:06 +0000 https://moodconcepts.nl/?p=3459 The post Go to the Maxx appeared first on Mood Concepts.

]]>

Home

12 Mei 2022 is het eindelijk tijd voor een team event, onder het motto 'Ready....Set....Go To The Maxx'. Kernwoorden van dit event zijn; fun, tech en innovatie. De locatie: The Maxx in Veenendaal.

Voldoende activiteiten voor perfecte teambuilding met onder meer; karten in elektrische karts, lasergamen, glow in the dark midgetgolfen, poolen, darten en verschillende Escaperooms.

Op het horecaplein worden alle gasten culinair in de watten gelegd door topcateraar BRKLN (een label van MPS).

Titel : Teamevent
Subtitel : Go to the Maxx
Datum: Mei 2022
Locatie: Live
Doelstelling: Teamevent collega's

The post Go to the Maxx appeared first on Mood Concepts.

]]>
Opening bedrijfspand https://moodconcepts.nl/opening-bedrijfspand/ Fri, 01 Apr 2022 12:57:19 +0000 https://moodconcepts.nl/?p=3397 The post Opening bedrijfspand appeared first on Mood Concepts.

]]>

Home

1 April 2022 staat (eindelijk) in het teken van 50 Jaar Unigarant met de (her)opening van het prachtige bedrijfspand aan de Schutstraat in Hoogeveen. Ruim 500 medewerkers trotseerden de (onverwachte) kou in april voor een spetterend feest. Het geheel kreeg het thema 'a Touch of Gold' vanwege het gouden jubileum.

Mood Concepts verzorgde in de binnentuin van het pand een ware 'party Arena' met optredens van DJ Johan Post en Boris op de sax, Alma Nieto met een speciaal voor deze gelegenheid geschreven openingslied en last but not least een spetterend optreden van niemand minder dan Tino Martin.

Huiscateraar van 't Hooge zorgde voor de verzorging van de drankjes, aangevuld met verschillende foodtrucks.

Titel : Opening bedrijfspand
Subtitel : 50 Jaar Unigarant
Datum: April 2022
Locatie: Live
Doelstelling: Personeelsfeest opening

The post Opening bedrijfspand appeared first on Mood Concepts.

]]>
Online Open Dag 2022 https://moodconcepts.nl/online-open-dag-2022/ Sat, 22 Jan 2022 16:42:15 +0000 https://moodconcepts.nl/?p=3373 The post Online Open Dag 2022 appeared first on Mood Concepts.

]]>

Home

22 Januari 2022 staat in het teken van de Online Open Dag voor het Houtkamp College. Dit keer vooraf gegaan door een optioneel live bezoek aan de onderwijsinstelling.

Uiteraard was de primaire doelstelling van 2022 om de succesvolle Open Dag van 2021 te overtreffen ....en dat is gelukt! Ruim 1.000 potentiële leerlingen en hun ouders namen deel aan één van de twee sessie (ochtend of middag), die volledig live werden uitgezonden vanuit de studio's van MediaCows in Doetinchem.

De invulling van het programma, met dit jaar ook een prominente rol voor de leerlingen van het Houtkamp College én een heuse pony, werd door praktisch alle kijkers zeer enthousiast ontvangen. Hier was duidelijk sprake van een co-productie tussen het team van Houtkamp en Mood Concepts. Mede door deze Open Dag mag het Houtkamp College het komende schooljaar nog meer leerlingen ontvangen dan zij gehoopt had.

Titel : Open Dag Houtkamp College 2022
Subtitel : Openbaar Online Event
Datum: Januari 2022
Locatie: Online
Doelstelling: Werving nieuwe leerlingen

The post Online Open Dag 2022 appeared first on Mood Concepts.

]]>